Obec Rudník
Oficiální stránky obce Rudník

GDPR - ochrana osobních údajů

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679  ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) označované též jako GDPR (General Data Protection Regulation), představuje právní rámec ochrany osobních údajů platný na celém území Evropské unie. Účinnosti nabylo dnem 25. května 2018.

Nařízení se dotýká všech subjektů zpracovávajících osobní údaje, a to napříč odvětvími. Nahrazuje předchozí právní úpravu - Směrnici Evropského parlamentu a Rady 95/46/ES ze dne 24. října 1995 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů. GDPR tedy nepřináší revoluční změny v problematice ochrany osobních údajů. Obec Rudník plnila ustanovení zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, a tedy i z podstatné části splňovala i podstatu GDPR.


Informace o zpracování osobních údajů

agendy obce

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

google-play-downloadapp-store-download

Odkazy


Hladinoměry na tocích v obci

Povodňový plán

Firmy v obcioficiální turistické stránky Krkonoš

Svazek obcí Horní Labe

Mas Krkonoše

 

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Informace e-mailem

Novinky e-mailem

Mobilní rozhlas

Přihlášení / registrace do mobilního rozhlasu obce Rudník.

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
31 1 2 3 4
1
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
1
20
21 22 23 24 25 26
1
27
28 29 30 1 2 3 4

Kde nás najdete